Jom download

Link Download kat sini...sentiasa update..+

Followers

KCBSaturday, April 9, 2011

Home » Jawab survey online dengan ipanel dapat duit!!

Jawab survey online dengan ipanel dapat duit!!


Ipanel telah ditubuh pada tahun 2004. Kami adalah sebuah syarikat kaji selidik yang profesional. Dalam masa yang singkat, melalui usaha kami, iPanel telah mempunyai ahli dari China, Hong Kong, Taiwan, Singapura, Indonesia, Thailand, Malaysia, Australia, New Zealand, Jepun, Korea, Philippines, Vietnam dan lain-lain. Kejujuran dan perjanjian adalah prinsip kami, kami akan memberi perkhidmatan yang berkualiti untuk anda.

nk join klik sini

Cara untuk mendaftar :

1. Klik REGISTER IPANEL . Kena isi form. Macam nilah rupanya form yang kena isi tu.2. Bila dah siap register tu, ipanel akan antar link activation kat email. kita klik jerla kat email pengesahan tu. Terus log in ke akaun kita.
3. Secara automatik kita dah dapat 50 point selepas berjaya mendaftar tu.insert link

Kita boleh tambah point yang ada dengan cara menjawab survey. Hari2 kita login pastu tengoklah ada survey yang available ke tak. Setiap survey point berbeza tau.Dengan point yang kita kutip tu ar kita boleh convertkan ke duit. Tapi dibayar melalui akaun Paypal. Jadi, kalo takde lagi akaun paypal tu jom daftar paypal dulu.

Yang penting mende ni tak perlukan modal serta bukan SCAM. Apa salahnya kalo kita mencuba kan. Terpulang pada diri sendiri.

nk join klik sini

1 comment:

  1. Bley x bagi contoh password.????
    Dh try tp sistem btau format password salah

    ReplyDelete